Mindre fra en bedre tid: I 2016 var Complexity med i Moskva, hvor de gav den alt, den kunne trække. i DOTA 2.

Complexity ejer på Twitter: Resultater som disse tolereres ikke

Sådan lyder det altså fra Jason Lake, CEO af den amerikanske organisation, der ikke er helt tilfreds med hans holds præstation.

Complexity startede altså hårdt ud, og taber på førstedagen til CIS-holdet AVENGAR på Inferno, og på dag to måtte det amerikanske mandskab se sig kørt over af HellRaisers 16-5 på Inferno igen.

Senere på dagen slog Complexity dog kinesiske TyLoo i en ellers tæt kamp på Overpass der sluttede 22-20, men på andet map slog de overlegent det kinesiske mandskab 16-2.

Dog måtte Complexity se sig slået ud af australske Grayhound, og dermed ude af majoren.

Blot to timer efter nederlaget har ejeren Jason Lake ytret sig på Twitter.

”Jeg elsker vores spillere som individer, men disse resultater er ikke tolereret. Hvis du er en tier 1 spiller der leder efter en frisk start ved de bedste faciliteter i verden, så kontakt mig. Jeg vil betale din købsklausul og give dig verdens højeste løn. Lad os bygge en juggernaut. Spred budskabet.”

Mange af de professionelle har støttet op omkring hans udtalelse, selvom det kan lyde lidt hårdt. Ex-NiP spiller Maikelele støtter op omkring Jason Lake.

Læs også: Intervention

”Husk på at Jason har været på CS scenen i længere tid end nogle af de bedste spillere i dag har været i live. Når han siger disse ting er det 100% rigtigt og kommer fra hjertet. Glæder mig til at se hvad du kan opnå og bygge, held og lykke!”

Fremtiden ser spændende ud, og hvem der kan blive tilføjet til Complexity må tiden vise.