Foto: Adela Sznajder via Dreamhack flickr.

Complexity fuldender køb af k0nfig og poizon

Complexitys CSGO hold er nu to spillere stærkere, efter tilføjelsen af de to europæiske spillere k0nfig og poizon.

af Oliver Heide

Den amerikanske organisation var nede på kun tre spillere, efter at dephh og ShahZaM blev fejrnet fra det aktive holdkort, i slutningen af oktober. Få dage efter blev kom der rygter til overfladen, der fortalte at k0nfig og poizon var på vej til Complexity.

Rygterne viste sig at være sande, og k0nfig og poizon blev bekræftet som Complexity’s nye spillere.

k0nfig er tidligere kendt for at spille med OpTic igennem 2018, men grundet kontraktproblemer og dårlig kommunikation med organisationen, måtte han og de resterende OpTic spillere forlade organisationen, og holdet opløses. k0nfig spillede derefter med mixholdet bestående af blandt andet NaToSaphiX.

poizon brød igennem sammen med Bpro, og viste flot form i Windigo. Den 20-årige AWP spillere scorede en 1.20 rating henover tre måneder, og med tilføjelsen af ham, er Complexity nu et hold, hvor flertallet er europæiske spillere

Complexity ser gerne at de kan spille turnerings kvalifikationer i Amerika, men grundet majoriteten af holdet er europæisk, vil det muligvis give problemerComplexity now feature only one player from their pre-StarLadder Major lineup, Owen “oBo” Schlatter. Their lineup is as follows:

Holdet, med tilføjelsen af k0nfig og poizon, er nu

  • oBo
  • RUSH
  • blameF
  • k0nfig
  • poizon

Skriv et svar