Copenhagen Wolves lukker og slukker

En af de mest succesfulde danske eSportsorganisationer gennem tiderne har valgt at trække stikket.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Der er næsten dagligt nyheder om nye eSports tiltag rundt omkring i verden. Der er noget længere mellem de historier, hvor det går den anden vej.

Men mandag meldte den danske eSportsorganisation Copenhagen Wolves ud, at de nu lukker ned for alle deres hold. Det drejer sig om et CS:GO hold og et League of Legends hold, der for blot to måneder siden var med i slutspurten om en plads i den bedste Europæiske Liga, EU LCS.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

I den officielle udmelding på holdets hjemmeside forklarer medejer og stifter Jakob Lund Kristensen, hvad der ligger til grund for beslutningen:

“Det er med stor sorg, at jeg i dag kan meddele at vi indstiller al drift af Copenhagen Wolves med øjeblikkelig virkning,” siger han og fortsætter:

“Med begge ejere af firmaet (cph. wolves red.)  fuldt engagerede i andre projekter, Diglife i Ninjas in Pyjamas, og jeg selv i Astralis, ser denne beslutning ud til at være den eneste, der rigtig giver mening. Vi ville elske, at holde dette store brand i live, men med os ejere så langt væk fra den daglige drift, ville vi aldrig være i stand til at give vores spillere, partnere og fans den dedikation, som de fortjener,” siger han.

I udmeldingen er der dog også en opfordring til personer eller organisationer, der måske er interesserede i at køre brandet videre:

“Skulle der være nogen der ude, der er villig og i stand til at overtage dette projekt på den rette måde, så vil vi elske at høre fra dig, da vi stadig tror på brandet og historien om Copenhagen Wolves. Alle, der er interesserede i dette, er velkommen til at kontakte mig,” siger han.

Hvis man er den person eller organisation, så kan Jakob Lund Kristense kontaktes på følgende email: jlk@copenhagenwolves.dk

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

Skriv et svar