Sidste år vandt Team Singularity main-turneringen, men i år forventes flere tophold at deltage. Foto: Red Bull.

CPH Games med pengepræmier i B-turneringen for første gang

Med kun otte hold i main-turneringen vil en stor del af de deltagende hold ende i B-turneringen, og Copenhagen Games har netop offentliggjort, at der for første gang vil være pengepræmier at vinde i B-turneringen.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Efter formatet ved Copenhagen Games tidligere blev offentliggjort med kun otte hold, har der været en bred forventning på den danske CS:GO-scene om en markant stigning af præmierne i B-turneringen.

Dette ønske er netop blevet opfyldt, da der vil være 20.000 kroner i præmiepuljen til de hold, der ikke formår at kvalificere sig til main-turneringen. Fordelingen af de 20.000 er endnu ikke offentliggjort.

Selve main-turneringen udlodder 600.000 kroner til de bedste hold, og derfor vil dette års version af CPH Games naturligvis tiltrække større hold, hvilket betyder at flere må tage sig til takke med en plads i B-turneringen.

Der er dog alligevel noget at spille for, hvis ikke man går hele vejen til main-turneringen; Udover de 20.000 kroner vil der endnu engang også være hardware præmier, og med dette håber Kasper Østergaard, en af arrangørerne bag CPH Games, at de har givet holdene en god grund til at fortsætte i B-turneringen:

“Typisk har der ikke været meget fokus på B-turneringen, hvilket er en skam, da der er så mange gode og dedikerede hold i turneringen. Det er derfor, at vi har valgt at give disse hold en grund (red. pengepræmierne) til at spille med i B-turneringen, hvis de ikke kvalificerer sig,” fortæller Kasper Østergaard til Copenhagen Games hjemmeside.

Copenhagen Games’ åbne kvalifikationsturnering starter torsdag den 29. marts, mens main og B-turneringen starter dagen efter og forløber sig indtil søndag den 31. marts.

North er indtil videre det første hold i main-turneringen ud af de i alt fire invitationer, som bliver givet ud.

Skriv et svar