JW med et dødeligt skud i semifinalen mod TeamOne. Se flere frags i artiklen. Foto: Skærmbillede fra Twitch

Dårlige forhold eller ej: fnatic og Space Soldiers videre til finalen i kritiseret turnering

Favoritterne Cloud9 og SK er begge røget ud på vejen mod finalen og den 800.000 $ store vindercheck. I nat skal det afgøres, om det bliver fnatic eller Space Soldiers, der løber med den endelige sejr i den omtalte kinesiske turnering.

– skrevet af William Demant

Der er blevet skrevet meget om den kinesiske turnering WESG. Desværre har størstedelen af opmærksomheden været rettet mod de kritisable forholde, den tvivlsomme administration og den gigantiske præmiepulje på 1.500.000 $.

Mens omverdenen har haft fokus rettet mod alt det udenom turneringen, har spillerne ufortrødent kæmpet videre i håb om at nå finalen. Tidligere i dag lykkedes det fnatic og Space Soldiers at sikre sig de to pladser i finalen efter at have nedkæmpet hhv. brasilianske TeamOne og russiske landshold, Team Russia.

Turnering baseret på nationalitet

WESG er struktureret således, at den kun tillader hold, hvor alle spillere har samme nationalitet. Derfor er der flere store hold, som ikke har haft mulighed for at deltage. Der var derfor store forventninger til hold som Cloud9 og SK. Men begge disse hold floppede fælt og røg ud af turneringen nærmest inden, den var gået igang.

Det gjorde plads til underdogs som fnatic og Space Soldiers, der problemfrit spillede sig til finalen, hvor det hele afgøres i aften kl. 04:45.

Brandvarme semifinale-kills

Der er efter alt at dømme noget at se frem til i nat, når de to hold mødes i den afgørende kamp. Begge finaledeltageren viste stærk form i semifinalerne, hvor der var masser af gode plays. Se highlights fra de to semifinaler herunder.

’XANTARES’ fra Space Soldiers tager et hurtigt ace:

’ngiN’ fra Space Soldiers formår at planter bomben og forsvare sig i en 1v2 clutch:

’Flusha’ fra fnatic vinder pistolrunde med to vanvittige kills:

’JW’ fra fnatic beviser, at han har Sveriges hurtigste reflekser, da han one-tapper sin modstander ét millisekund efter at have åbnet døren til bombsite:

 

Skriv et svar