ESL Pro League

Dagens bedste kills – og dagens største bommerter

Der har været godt gang i ESL Pro League finalerne i Montpellier i dag, og der har været flere fine momenter ind imellem, men også nogle særdeles underlige runder.

Først tager vi et kig på karrigan, som er fanget i en 1v3 på nuke. Mousesports vandt i øvrigt sikkert kampen 2-0 i maps. 16-5 og 16-8.

Næst kigger vi på taco, som sammen med MiBR slog landsmændene fra Luminosity 2-0. Her var kampen noget tættere, men taco’s 1v4 på pistolrunden hjalp MiBR til sejr på dust2.

Efter de flotte clutches tager vi dog et kig på nogle af de værre plays, som alle involverede forhåbentlig gerne vil glemme hurtigst muligt.

Først kigger vi på en meget underlig runde fra Cloud9, der efterhånden ikke har succes med ret meget. For nyligt blev danske cajunb hentet til holdet, men det har indtil videre ikke ført meget godt med sig.

Sidst men ikke mindst ser vi på, hvor uheldig/heldig man kan være i en situation med bomben. boltz tror han vinder runden, da han skyder manden med bomben, men den flyver heldigvis (for taco) lige op til ham. Taco vandt i øvrigt runden, som gav MiBR sejren.

https://clips.twitch.tv/TransparentImpartialClipzSoBayed