Billede: DAMWON

DAMWON-spilleren Nuguri er klar til Worlds på trods af operation

Damwon Gamings stjernespiller, Jang ”Nuguri” Ha-gwon, skulle opereres grundet en kollapset lunge. Operationen har dog været en succes, hvorfor Nuguri nu melder sig klar til at slutte sig til sine holdkammerater i Shanghai, hvor de forbereder sig på dette års World Championship.

Damwon annoncerede, efter at have spillet LCK Summer Finals mod DRX, at den 21-årige Nuguri havde haft problemer med sit helbred. Nuguri lagde vejen forbi hospitalet, hvor han blev diagnoseret med en kollapset lunge, der krævede, at han blev opereret omgående.

Operationen gik som smurt

Heldigvis, for såvel fans som familie, så forløb operationen uden problemer, og ifølge Ashley Kang fra Korizons oversættelse, så ville Nuguri allerede have været på flyet mod Kina d. 11. september sammen med sine holdkammerater. De blev dog enige om, at han skulle hvile sig og flyve næste uge.

Vi ved, at mange fans har været urolige, som følge af nyheden om Nuguri”, skriver DAMWON på sociale medier. ”Nuguri kommer sig hurtigt, og holdet støtter ham hele vejen. Vi håber, at disse nyheder vil bringe ro over vores fans, og at I fortsat støtter os. Vi håber, at I er sikre i denne tid.”

Nuguri melder sig klar

Dette er fremragende nyheder for DAMWONs fans, der har set Nuguri blomstre i LCK, hvor han er blevet én af de mest dominante top laners i ligaen. Det var en nyhed, som kom som et chok for mange, så venner og familie må være lettede over, at Jang har det godt igen.

Det betyder altså, at Nuguri igen vil være at finde på DAMWONs roster, der jordede alt på sin vej i LCK. Det tabte blot to games gennem hele den regulære sæson, og det lykkedes dem sågar at feje riften med DRX i finalen.

Nuguri har klaret sig fænomenalt, når man kigger på hans stats for denne sommer. Han ligger såmænd fjerde højest, når vi snakker kills, hans early game laning stats er skyhøje, og han er også den top laner, der har gjort mest damage.