Den danske G2-spiller, Zven. Foto: Riot Flickr

Danmark mest repræsenterede vestlige land ved Worlds

Ni danskere er med ved dette års World i Kina og det er flest set med vestlige øjne.

Skrevet af Miki Jørgensen

Verdensmesterskaberne i League of Legends nærmer sig med heftige skridt. Gruppelodtrækningen fandt sted forleden, hvor Søren “Bjergsen” Bjerg og Dennis “Svenskeren” Johnson fra Team SoloMid fik en god lodtrækning.

Ud over de to danskere, så er der syv andre med, og det er med til at gøre Danmark til det mest repræsenteret vestlig land ved dette års verdensmesterskaber. En mere end USA. Og klart flere end de næste europæiske lande, som er Tyrkiet med fire og Frankrig med to.

Sydkorea, Kina, Taiwan og Vietnam har alle flere med, men med hold hovedsagligt kun bestående af spillere fra samme nationalitet, så er danskerne spredt for alle vinde.

Med på TSM er også Rasmus “MrRallez” Skinneholm som sub. Cloud9 har Nikolaj “Jensen” Jensen, Fnatic har Mads “Broxah” Brock-Pedersen, Rasmus “Caps” Winther og Jesse “Jesiz” Le. Og på de firdobbelte EULCS-mestrer fra G2 er Jesper “Zven” Svenningsen og deres sub Michael “Hoang” Hoang.

“Jensen” er den første dansker der skal i aktion. Lørdag den 23. september skal han spille mod Team oNe eSports fra Brasilien.