"Hamster" klarede sig videre til kvartfinalerne ved BlizzCon, hvor der er 1 mio. $ i præmiepuljen. De to danske Hearthstone pros er dog uenige om hans niveau. Foto: Twitch.

Danmarks bedste Hearthstonespillere: Her er favoritterne

De to danske Hearthstone pros, Frederik “Hoej” Nielsen og Simon “Crane333” Raunholst,  giver dig her bud på, hvilke spillere, der har chancen for at gå hele vejen til førstepladsen ved weekendens BlizzCon og vinde de 250.000$.

Skrevet af Emil Filtenborg Mikkelsen

Hearthstone er jo som bekendt et kortspil, og derfor kan det være svært at spå om, hvem der vinder hvad.

Men to af Danmarks bedste Hearthstone-spillere giver alligevel deres bud på, hvem der løber med sejren ved weekendens BlizzCon, hvor vinderen efterfølgende kan sætte hele 250.000$ i banken.

Den danske Hearthstonespiller Frederik "Hoej" Nielsen. Foto: Twitter

Den danske Hearthstonespiller Frederik “Hoej” Nielsen. Foto: Twitter

Spiller: Frederik “Hoej” Nielsen
Twitch: www.twitch.tv/hoej_hs

Twitter: @hoej_hs

Favorit: Amnesiac

“Jeg tror, Amnesiac vinder turnerngen i år. Han har spillet virkelig godt i sine spil, men ellers bliver det en af europæerne. Både Pavel og DrHippi er vanvittigt gode. Jeg har spillet mod dem flere gange på ladder,” sige Hoej.

Dog har Pavel det problem, at han ofte bliver nervøs, når han kommer under pres, mener Hoej. Han synes heller ikke, at favoritterne er de sjoveste spillere at følge.

“Jeg håber, at Hamster vinder. Han burde ikke vinde, for man er altid underdog, når man tager priest og paladin med til turnering, og han siger jo, at han prioriterer at få venner og have sjove decks med,” siger Hoej.

Den danske Hearthstone-spiller Simon "Crane333" Raunholst. Foto: Twitter

Den danske Hearthstone-spiller Simon “Crane333” Raunholst. Foto: Twitter

Spiller: Simon “Crane333” Raunholst

Twitch: www.twitch.tv/crane333

Twitter: @coL_crane333

Favorit: Amnesiac

CompLexity-spilleren Crane333, der selv var tæt på at nå til BlizzCon i år, har en klar favorit til årets BlizzCon-turnering.

“Jeg har trænet med Amnesiac og synes, han er den bedste. Han har også taget nogle gode decks med, og så forstår han at tænke ud af boksen, når han kommer i situationer, som han ikke har været i før,” siger Crane333.

Han deler dog ikke Hoejs begejstring for Hamster.

“Hamster har ikke nogen chance. Han har kropuduelige decks med, og han har ikke taget andre decks med i anden omgang. Jeg ved ikke engang, hvordan han kom i top otte,” siger Crane333, der vil forsøge at komme til BlizzCon igen næste år.

De otte resterende spillere ved årets BlizzCon er:

  • HotMEOWTH
  • Pawel
  • Amnesiasc
  • DrHippi
  • che0nsu
  • Hamster
  • Jasonzhou
  • Cydonia

Kvartfinalerne går i gang fredag aften, og du kan se hele programmet for BlizzCon her.

Skriv et svar