Dansk CS:GO Academy i Spanien: Kom i lære hos Danmarks bedste

Med nyt dansk koncept på den lækre spanske østkyst får du via professionelle undervisere redskaberne til at blive bedre til at aime, holde hovedet koldt og kommunikere optimalt med dine teammates. Folkene bag Service & Co. giver dig et intenst 3-ugers træningsforløb med rum til socialisering og afslapning i høj sol.

CS:GO’s popularitet vokser og vokser, og det samme gør dine muligheder som casual spiller. Spillet betyder markant mere i dagligdagen i mange hjem, og når Astralis endnu engang har sikret sig den store millionpræmie efter et succesrigt togt i udlandet, dækker alle store medier det. Det går ikke ubemærket hen hos ejer af Skandinaviens største guideskole og partner i det nyligt etablerede CS:GO Academy, Palle Højsholt:

“Nye danske events bliver større og større, og interessen er nærmest eksploderet de seneste år. Vi tror på CS:GO, og vi vil utroligt gerne være en del af denne rejse, hvor spillerne kan få lov til at udnytte deres fulde potentiale med alt, hvad det indebærer. Vi vil gerne tage det næste store skridt og tilbyde mere end bare en træningslejr. Det skal være en oplevelse på udenlandsk jord, hvor spillerne udvikler sine egenskaber i spillet og på et personligt plan i et miljø med plads til sparring, venskaber og afslapning i lækre solrige omgivelser. “

CS:GO Academy tilbyder et 3-ugers forløb flere gange om året i deres base på et firestjernet hotel syd for Barcelona, hvor der vil være undervisere til alle spillets facetter – både de fysiske, mentale og vidensbaserede. Disse facetter gør dig til en bedre spiller, men styrker dig også som person.

Vi har et hold af undervisere, der udelukkende fokuserer på alle CS:GO’s unikke tekniske features. Altså nogle, der forstår spillet ud og ind, og som kan kommunikere den viden til dig. Dernæst har vi undervisere ansat, som blandt andet er anerkendte eksperter inden for kommunikation, mentaltræning og sundhed. For at præstere optimalt i spillet skal man have den komplette pakke. Det bliver altså langt fra 3 uger udelukkende foran en skærm.

På akademiet, hvor man skal være fyldt 18 år for at deltage, lærer du blandt andet at bruge lyden til din fordel, at placere dit crosshair rigtigt, at forbedre din reaktionsevne samt at tage bedre taktiske beslutninger omkring pushes, buys og vinkler.

En investering i dine skills – men også i dig selv

Palle Højsholt nyder i øjeblikket stor succes med Service & Co., som har en imponerende trustscore på 9,9 på Trustpilot. Ifølge Palle kan den succes tilskrives, at uddannelsen er langt mere end bare oplæring som guide.

Alt det, vi lærer fra os på uddannelsen, kan bruges i andre situationer end bare som guide. Man udvikler sig som person, og man lærer ekstremt meget om sig selv, når man indgår i samarbejde og nærvær med andre. Man lærer særligt meget om ansvar og optimal kommunikation. Det er disse bærende elementer, vi vil overføre til CS:GO Academy.

Palle Højsholt satser på at gentage succesen, hvis helt overordnede formål er at hjælpe deltagerne med at styrke egenskaber, der kan bruges gennem hele livet:

Konceptet er i bund og grund det samme som med Service & Co.; samvær, undervisning og en oplevelse for livet på udenlandsk jord. Emnet er en del anderledes, men vi har fundet og screenet de helt rigtige undervisere, der kan hjælpe deltagerne med at lære mere om sig selv, deres styrker, og hvordan man iscenesætter disse styrker bedst.

Akademiet holder til på det firestjernede Hotel Estival Park Salou, som ligger i byen La Pineda – blot 112 kilometer fra smukke Barcelona. Du kan læse meget mere om hotellet og om konceptet generelt her, hvor du også kan tilmelde dig.

Skriv et svar