CS TV2 Zulu værterne. Foto: TV2 Zulu's Twitter

Dansk CS:GO skraber 770.000 kr ind til Knæk Cancer

Det danske CS:GO community kan være rigtig stolt, efter samarbejdet med TV2 Zulu har skrabet over en halv million ind til Knæk Cancer. Siden DreamHack Malmö har TV2 Zulu haft en knæk cancer indsamling.

af Oliver Heide

Indsamlingen er nu slut, og beløbet blev hele 770.125,45 kroner, som det danske CS:GO community fik skrabet sammen til Knæk Cancer. Blandt andet store donationer fra Astralis spillerne Dupreeh og Xyp9x hjalp en stor del, da de valgte sammen med træneren zonic at donere 10.000 kr hver.

Heroic spilleren cadiaN opfordrede folket til at deltage i cadiaN challenge, hvor man skulle donere 1 kr, for hvert kill cadiaN fik. Flere har vedhæftet sig ved initiativet, og lagt flere penge oveni – for eksempel knife kills.

Den heldige der skal overrække beløbet bliver JERN, der tidligere har udtalt, at hvis indsamlingen nåede over 650.000, så ville han barbere sit skæg. Det har værten dog valgt at trække igen.

I en undskyldnings video fortæller JERN, at han blev grebet af stemningen, og lige i det øjeblik synes han det var en god idé, at barbere sit skæg. Dog fik han med det samme dårlig mavefornemmelse omkring det, og det havde han også de efterfølgende dage – hvilke resulterede i, at JERN måtte trække sit løfte i land. Som undskyldning for ikke at barbere sit skæg som lovet, valgte JERN at donere 5.000 kr til Knæk Cancer.

Se undskyldnings videoen her:

Dog har ejeren af Ambust valgt at glatbarbere sig, til ære for JERN, så JERN slipper for at gøre. Se tweetet her:

Skriv et svar