Foto via Pixabay.com

Dansk kvinde dømt: Smadrer PC og truer kæreste på livet

Husk at hjælp til i hjemmet, ellers ender det med, at du får tæsk af din kæreste, som det var tilfældet for en lidt for doven gamer fra Langeland.

– af William Demant

Det kan have sine konsekvenser, at blive opslugt af computerspillenes virtuelle verden. Det fik en mand fra Langeland at føle, da hans kæreste smadrede hans gamercomputer med en kødhammer.

Umiddelbart efter episoden opstod der optøjer mellem det sydfynske kærestepar, der endte i håndgemæng. Her truede kvinden med at slå kæresten ihjel med den samme kødhammer, som hun lige havde brugt til at smadre mandens computer. Det beretter DR.dk, der har talt med anklageren i sagen.

Gerningskvinden har udtalt i retten, at hun smadrede kærestens computer, da hun var træt af, at han spillede for meget og aldrig hjalp til i hjemmet.

 

Fængselsstraf og forulempet betjent

Da politiet ankom til stedet, fandt de kæresteparret på græsplænen foran huset, hvor de var i gang med en rodet slåskamp. Efter politiets ankomst sparkede den stadigt meget aggressive kvinde sin kæreste i hovedet og truede med at spytte på betjentene.

Gerningskvinden blev dermed anklaget for at have truet sin kæreste på livet, sparket ham i hovedet samt for at have forulempet en betjent.

Episoden fandt sted i foråret, men der er netop afgivet dom i sagen. Kvinden er blevet dømt til syv måneders fængsel, da hun tidligere er straffet og var prøveløsladt, da overfaldet fandt sted.