IEM Katowice 2019. Foto: Shutterstock

Dansk talent skal stand-in for Optic til ESL Pro League

Spilleren MSL har fortalt på Twitter, at spilleren cajunb ikke længere spiller for Optic, og derfor har holdet tilkaldt det unge talent kwezz til at stand-in til ESL Pro League

af Oliver Heide

OpTic har spillet en stor mængde turneringer den sidste måned, blandt andet ESL One New York og Dreamhack Masters Malmö. Ingen store flotte resultater for det danske mandskab, men de kan prale med sejre over FaZe og Liquid.

I aften starten ESL Pro League, og holdet står nu i vanskeligheder. På Twitter fortæller både MSL og coachen ruggah, at cajunb ikke skal med til eventet. Udover det, så er cajunb altså helt ude af holdet, og der formodes, at han er på vej til North, for at erstatte valde. Dog er Optic heldige at kunne sige, at det unge talent kwezz har sagt ja til at hjælpe mandskabet.

I aften spiller Optic deres første kamp, hvor de skal møde det stjerne-spækkede lineup FaZe. Udover FaZe er Optic også i gruppe med Mousesports og BIG, og det bedste hold af de fire kvalificerer sig til LAN finalerne.

Hvor godt Optic klarer sig med så kort varsel med stand-in er uvist, men k0nfig har ytret sig på Twitter, efter esports specialisten Thorin har skrevet en artikel om talentet, der i følge Thorin er “arrogant” og “ude af form”. k0nfig har svaret på den kritiske respons på Twitter, og er eftersigende mere motiveret end nogensinde.

Optic stiller derfor op med dette mandskab til ESL Pro League

  • MSL
  • niko
  • k0nfig
  • TeSes
  • kwezz
  • ruggah (coach)

Skriv et svar