Refrezh er efter sigende i forhandlinger med OpTic. Foto: @TeamFragsters på Twitter.

Danske Fragsters i vildt bets.net run – Sendte både Gambit og Virtus Pro hjem

Det nye danske talenthold overraskede alle, da de slog majorvinderne fra Gambit med scoren 2-0 samt det legendariske polske mandskab fra Virtus Pro 2-1.

Skrevet af Jakob Sand Larsen.

Hold øjnene og ørene åbne, der er nemlig nye danske kræfter på CS-scenen, som er på vej til at indtage toppen med rekordhastighed.

Det meget unge hold bestående af Nicolai “torben” Amorim på blot 22 som alderspræsident og Martin “stavn” Lund på kun 16 som stjernespiller, ligger p.t. placeret som verdens 45. bedste hold.

Meget tyder på at holdet efter deres seneste præstation, nok snart vil få deres fortjente plads på top 30-listen.

Fragsters der i weekenden stødte sammen med nogle af verdens tophold, fik bevist at de godt kan følge med og mere til, der hvor det sjove foregår.

Mest bemærkelsesværdigt at nævne, kunne Fragsters efter at have været bagud 2-13 mod Gambit på Overpass, lukke mappet 16-14 i deres egen favør. En fænomenal CT-side satte fuldstændig en stopper for Gambit, der ikke kunne hente mere end én runde hjem.


Fragsters spillede en god turnering, men da de mødte landsmændene fra North i konsolideringsfinalen, blev presset en smule for stort.
Her tabte de unge danskere desværre 0-2.

Skriv et svar