Paul Pogba er at finde på FUT TOTW 30. Foto: via. Wikimedia Commons

Dansker får vanvidskort i FIFA FUT

FIFA FUT har annonceret Ugens Hold, og der er bestemt nogle spændende bekendtskaber imellem spillerne. Blandt andet en dansker.

Skrevet af Markus Ambrosius

Hvis du er et rigtigt Futhead, så er det er ikke bare onsdag i dag. Det er selvfølgelig Team of the Week-dag.
En vis dansker spillede en central rolle i weekendens Premier League-opgør mellem Stoke og Tottenham, og det er bestemt ikke gået ubemærket hen.

Stjerner fra Premier League og Juventus er ugens højdepunkter

Den franske midtbanespiller Paul Pogba kickstartede Manchester Uniteds comeback mod bysbørnene, Manchester City, ved hjælp af to scoringer. EA har kvitteret for Pogbas fænomenale præstation med et 91-rated CM-kort , der med garanti vil gøre den allerede svært tilgængelige United-spiller endnu mere eksklusiv.

Christian Eriksen er ikke bare det danske landsholds talisman, han er også blevet Tottenham Hotspurs helt centrale skikkelse. Eriksen dikterer spillets gang med sine afgørende pasninger. Og selvom Tottenham i lang tid har måttet sætte sin lid til, at Kane omsatte pasningerne til mål, så er Eriksen nu begyndt at tage del i målscoringen på egen hånd. Danskeren scorede begge mål i weekendens sejr over Stoke. EA har på baggrund af kampen tildelt Eriksen et HM-kort med en vurdering på 92. Det er intet mindre end spillets allerbedste HM-kort.

Desuden kan det nævnes, at Juventus-spilleren Paulo Dybala får ugens bedste kort: CF93. Argentineren får naturligvis kortet på baggrund af det hattrick han lavede mod Benevento i weekenden. I samme åndedrag skal det naturligvis nævnes, at Brøndbys Teemu Pukki har fået et TOTW-kort for sit hattrick mod AC Horsens søndag aften. Tillykke med det, Teemu.

Nogen vil måske lede efter en anden argentiner på Ugens Hold, nemlig Lionel Messi, men eftersom at Messi åbenbart ikke har kunnet gøre sig fortjent til en plads på denne rundes TOTW, peger det I retningen af, at argentineren får en plads på fredagens TOTKS (Team of the Knock Out-Stage).

Du kan se hele TOTW 30 herunder:

Skriv et svar