Foto: Skærmbillede fra YouTube / Dota Awesome

Dansker vinder The International 8 med verdens største præmiepulje

Dota 2-eventen The International 8 er netop overstået, og her har en dansker netop skrevet sig ind i historien, da han sammen med sit hold, OG Dota, vandt den hidtil største pengepræmie set i esport.

Skrevet af Alexander Wilson

Danskeren Johan ‘N0tail‘ Sundstein kunne i nat løfte armene over hovedet, da han sammen med sit hold vandt The International 8 i Canada efter en nervepirrende 3-2 sejr i finalen imod kineserne fra PSG.LGD.

N0tail kan dermed glæde sig over at have skrevet sig ind i historien, da denne sejr medførte en svimlende pengepræmie på cirka 72 millioner kroner, som er den største pengepræmie, der indtil videre er set inden for esport.

N0tail og resten af OG Dota-mandskabet kom dog ikke let til sejren, da de i finalen vandt første kamp, men efterfølgende tabte de to næste, som betød at var bagud 1-2. Det betød, at den fjerde kamp kunne være afgørende, men OG Dota formåede at holde hovedet koldt og hive kampen i hus.

Dermed stod der 2-2, og alt var derfor på spil for de to hold inden den femte og afgørende kamp i finalen. Her startede PSG.LGD dog bedst ud, men N0tail og co. formåede dog at vende kampen og kunne i sidste ende glæde sig over de 72 millioner kroner. Hermed kan OG Dota kalde sig mestre det næste år.

 

 

Skriv et svar