Frøslev (nr. 2 fra højre) er ikke længere at finde på Fragsters, der i stedet har skrevet under med refrezh. Foto: Fragsters

Danskere på vej mod kæmpe resultat: Fragsters kan spille sig tæt på ESL Pro League i aften

Fragsters har gjort det rigtig godt i ESEA Mountain Dew Ligaen, og i aften kan de lave et rigtig stort resultat, da de har muligheden for at spille sig i ESL Pro League, hvis det hele flasker sig.

***Opdatering: Fragsters vinder ESEA MDL Ligaen i den regulære sæson, og det betyder blot, at de får topseed til det kommende slutspil, hvor førstepladsen kvalificerer sig direkte til ESL Pro League.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

ESL Pro League er en af de mest prestigefyldte ligaer i hele verden, og i aften har Fragsters muligheden for at spille sig direkte i en af verdens største ligaer i CS:GO.

De ligger nemlig lige nu på en tredjeplads i ESEA Mountain Dew Ligaen, som er den tidligere ESEA Premier, og her får førstepladsen en billet direkte til ESL Pro League.

Hele top-3 kvalificerer sig også til ESEA Global Challenge, der har 50.000$ på højkant. Anden- og tredjepladsen i ESEA MDL får ligeledes en mulighed for at spille sig i ESL Pro League, da de skal ud i en vind eller forsvind kamp med to af de dårligst placerede i ESL Pro League om en plads i ligaen.

For at Fragsters kan nå førstepladsen skal polske AGO dog tabe deres kamp mod russiske FlipSid3 her klokken 18.00, mens Fragsters skal vinde begge deres kampe i aften. Ligeledes skal Virtus.pro også snuble i en af deres to kampe i aften.

18.00: AGO vs. FlipSid3:
Se livevideo fra ESL_Kieran på www.twitch.tv

19.00: Fragsters vs. Kinguin

20.00: Fragsters vs. FlipSid3

(Begge sendes kun på en russisk stream)

Se livevideo fra uccstudio4 på www.twitch.tv

Skriv et svar