Danskerne fra Astralis rykker atter videre i turneringen og kommer ét skridt tættere på trofæet. Foto: RFRSH Entertainment

De 5 vildeste Astralis-momenter fra ESL One: Magisk og Gla1ve dominerer

Det kan godt være, at Astralis for en gangs skyld ikke gik hele vejen, da det danske tophold spillede ESL One i Køln for nyligt. Men de danske verdensstjerner formåede stadig at diske op med nogle verdensklassespil undervejs. 

Skrevet af Daniel Winther Pedersen

Semifinalen blev som bekendt endestationen for Astralis ved det netop overståede ESL One i Køln, hvor Na’vi, der senere vandt turneringen, viste sig for stærke på dagen.

På trods af at Astralis for en sjælden gang skyld, har man lyst til at sige, ikke vandt turneringen, de deltog i, leverede de danske verdensstjerner undervejs nogle sublime præstationer.

Det er blevet samlet sammen i en highlight-video med de fem bedste Astralis-momenter fra turneringen, og der er nogle lækkerbiskener imellem.

På forhånd kan vi dog afsløre, at det er Emil “Magisk” Reif og Lucas “Gla1ve” Rossander, der dominerer den top-5, hvor “Gla1ve” blandt andet diskede om med et vildt soloplay på Overpass.

Du kan se de fem bedste Astralis-momenter i videoen herunder:

 

Her kan du se, hvordan det gik, da Astralis internt på holdet dystede på blinde-CS:GO og god kommunikation.

Skriv et svar