Billede: DreamHack

De inviterede hold til DreamHack Open Fall er blevet offentliggjort

Arrangørerne af den næste europæiske Regional Major Ranking-turnering har offentliggjort listen over de inviterede hold til selve turneringen og den lukkede kvalifikationsrunde.

Den komplette liste inkluderer ethvert hold, der hidtil har optjent point i Regional Major Ranking. Det er de første elleve hold i henhold til stillingen, der er blevet inviteret til selve turneringen, mens de ni nederste hold skal konkurrere i den lukkede kvalifikationsrunde.

Invitationerne blev afgjort efte alle 20 hold med point fremviste det hold, de ville stille med ved Dreamhack Open Fall, som vil være den tredje RMR-turnerning i den nuværende Major-cyklus.

Astralis stiller med es3tag

Hvad der særligt er værd at fremhæve er, at Astralis stiller op med Patrick “es3tag” Hansen, hvilket betyder, at Andreas “Xyp9x” Højsleths pause sandsynligvis vil vare til slutningen af okotober, hvor RMR–turneringen slutter.

Vitality har i øjeblikket en komfortabel føring, da de har en føring på over 800 point ift. andenpladsen, der er optaget af G2. Som tingene ser ud, er det GODSENT, der indtager tredjepladsen, mens ENCE følger godt med efter en overraskende præstationer i cyklussen indtil videre.

Den tredje RMR-turnering var oprindeligt planlagt til at være den sidste kvalificerende turnering i denne Major-cyklus. Cyklussen fortsætter dog, indtil det er sikkert, at Majoren faktisk kan afholdes. ESL One: Rio blev nemlig aflyst som følge af coronaviruspandemien.

Listen over inviterede hold til DreamHack Open Fall, som går i gang med kvalifikationsrunden d. 18. september, før selve turneringen går i gang d. 15. oktober, ser således ud:

Turneringen:
Vitality
G2
Astralis
GODSENT
ENCE
NiP
BIG
fnatic
OG
Heroic
FaZe

Kvalifikation:
North
Heretics
mousesports
x6tence
Movistar Riders
Complexity
FATE
c0ntact
Dignitas

Skriv et svar