Foto: Games

Deltagerlisten komplet: Dem skal SK og Dignitas møde til Copenhagen Games

Danmarks største esports-event er lige rundt om hjørnet, og Copenhagen Games har nu offentliggjort alle de otte hold, som er inviteret til at deltage i CS:GO-turneringen, hvor både Team Dignitas og SK Gaming er med.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

I påsken åbner dørene til Copenhagen Games, Danmarks største esportsturnering, og i CS:GO-turneringen bliver der deltagelse af et par hold fra verdenseliten.

To af de hold er danske, nemlig Team Dignitas og SK Gaming.

Nu har Copenhagen Games offentliggjort navnene på samtlige af de otte hold, som er direkte kvalificeret til hovedturneringen, hvor 1. pladsen kan tage fra København med 126.000 kr.

De to danske hold skal dyste mod bl.a. E-frag.net, som ligger nummer 17. på HLTV.org’s verdensrangliste, mens også HellRaisers, TeamYP og Alternate kommer til København.

Copenhagen Games fandt også plads til et tredje dansk hold, nemlig Copenhagen Wolves, der i søndags formåede at vise flot figur, da de pressede franske G2 til det yderste i tre kampe i kvalifikationen til DreamHack Malmø.

Udover de otte inviterede hold, skal 64 hold spille kvalifikationsturnering om de resterende otte pladser i turneringen.

Her er der naturligvis mange danske hold med, men også hold fra bl.a. Sydafrika, Rusland, Tyrkiet og Finland deltager i kvalifikationsturneringen.

Dignitas må stadig regnes for værende favoritter til den danske turnering, da holdet er det højest rangerede hold af de otte inviterede.

I et interview med Esportsmagasinet fortalte ingame-leader for holdet, Mathias “MSL” Lauridsen, da også, at kun en sejr er godt nok for Dignitas.

Her kan du se alle de otte hold, som deltager i Copenhagen Games’ CS:GO-turnering:

HellRaisers
Team Dignitas
SK Gaming
E-frag.net
ALTERNATE aTTax
Copenhagen Wolves
ENCE eSports
Team YP

Skriv et svar