Foto: Annoncør

Det er svært at klare sig uden den her type controller

Annoncørbetalt indhold

Man kan nogle gange lidt glemme, hvor vigtigt det er med tilbehøret til de underholdningsmaskiner, man anskaffer sig.

Hvis man ser på sådan noget som en PlayStation 1, så var det en virkelig imponerende maskine, der mere eller mindre revolutionerede måden at spille på med grafik og alle de andre elementer, der var med til at gøre det til en storslået oplevelse.

Selvfølgelig var selve den PlayStation essentiel, og dernæst skulle man have de rette kabler, og man kom ikke langt uden et TV at spille via.

Men så var der også sådan noget som et Memory Card eller hukommelseskort, som det hed på dansk.

Nu om dage på de senere udgaver af en PlayStation og andre spillemaskiner gemmes der automatisk på den ene eller anden måde i spillet, men dengang skulle man tilføre denne lagringsenhed, hvis man ville fortsætte næste gang, man tændte maskinen op med et givent spil, for at komme videre.

Sådan et kort så ikke ud af meget, men det var vigtigt at have, og nogle mennesker ejede endda mere end ét.

Så kunne man eventuelt undvære den mappe, som man kunne sætte de enkelte skiver med spil ind i og lettere have med sig rundt.

Dette er således ikke nødvendigt med en nyere PlayStation 4, men der er noget andet, som man ikke kan klare sig uden.

Der skal tilsluttes en controller til en PlayStation 4

Det smarte ved sådan en controller til en PlayStation 4 er blandt andet, at den kan fungere trådløst uden strøm i en given periode, så man ikke skal have besværet med ledningen.

Så længe man så bare ikke bevæger sig for langt væk fra den PlayStation, så signalet ikke kan nå den.

Men det er jo meget godt at beskrive, men hvis du ikke har en controller til en PlayStation 4, så kommer du ikke langt.

Det var intet problem, dengang der kun fandtes én udgave af en PlayStation, for så kunne du tage de fleste controllere, der var lavet til PlayStation, og bruge dem til din PlayStation.

Nu skal man jo sørge for, at man har den rette controller, der er skabt til den givne PlayStation, for ellers komme man ikke langt i at spille.

Heldigvis kan man finde PS4 controller hos av-cables.dk, om det er fordi, man ikke fik en med, da man købte sin PlayStation til at starte med, eller man gerne vil have en ekstra, så man kan spille sammen med andre.