Her ses The Backpack Kid i Saturday Night Live. Foto: Skærmbillede fra YouTube

Det fortsætter: The Backpack Kid sagsøger Fortnite og NBA 2K

“The Backpack Kid” er trådt i Alfonso Ribeiros fodsport, da han nu sagsøger både Fortnite og NBA 2K for at stjæle hans såkaldte “Floss”-dans, som blev kendt, da han lavede dansen i sin optræden med Katy Perry i Saturday Night Live.

Skrevet af Alexander Wilson

Så sent som i går kunne vi berette om, at skuespiller og komiker fra den velkendte 90’er sitcom The Fresh Prince of Bel-Air, Alfonso Ribeiro, har sagsøgt Epic Games for at kopiere hans dans fra førnævnte sitcom. Nu træder 16-årige The Backpack Kid i hans fodspor.

Han sagsøger nemlig både Fortnite og NBA 2K for at kopiere hans kendte “Floss”-dans, som han blev kendt for, da han sammen med Katy Perry optrådte i Saturday Night Live tilbage i 2017. Herunder kan du se dansen udført af drengen selv sammenlignet med dansen i Fortnite.


Dansen gik hurtigt viralt, og det fik både skaberne af Fortnite og NBA 2K til at indføre dansen i de to spil. Det kan dog nu koste dem dyrt, da den 16-årige dreng netop har sagsøgt dem for at stjæle hans dans uden tilladelse. Men kan man overhovedet have copyright på en dans? Det finder vi tilsyneladende snart ud af, når sagen kommer for en dommer.