League of Sharks afvikles til NPF. Foto: Facebook

Dignitas og Heroic skal kæmpe om 50.000 på dansk grund

Fire hold har kæmpet om en plads i finalerne ved League of Sharks, der bliver afholdt her i weekenden ved NPF i Fredericia Messecenter, og favoritterne sejrede.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Det hele startede med en kamp mellem Alpha Gaming og Heroic fra morgenstunden, og her bed Alpha overraskende godt fra sig.

Det betød blandt andet, at Heroic var bagud med 7-8 i første halveg på cbble, men derefter blev de lukket helt ned. Andet map kørte Heroic stort set over dem, men hen mod slutningen var der et lille comeback at spore.

Begge maps endte i sidste ende 16-10, som forventet var i Heroics favør.

Den anden semifinale var mellem Dignitas og Tricked, og endnu engang viste det sig, at underdoggen var godt forberedt. Tricked formåede at få 12 runder på det første map, nuke, og viste ligeledes lovende spil fra starten af på overpass.

Hen mod slutningen blev Tricked dog lukket helt ned på T-siden, og Dignitas viste hvorfor, at de efterhånden betragtes som værende blandt verdenseliten.

Dermed står den nu på finale mellem de to danske storhold, Heroic og Dignitas. Der er lagt op til et brag af en finale, og Dignitas vil naturligvis have hævn fra sidste gang de mødtes på dansk grund ved POWERLAN i august måned. Kampen går i gang lørdag klokken 17.00.

Dignitas er store favoritter, da de i den seneste tid har været ustoppelige og vist flot niveau på den internationale scene, hvilket blandt andet har medført en 4. plads på HLTVs rangering over verdens bedste hold.

Samtidig ser Heroic ud til at have mistet noget af gnisten, men de kan på ingen måde udelukkes til at tage trofæet.

Der er 50.000 kolde kontanter til første pladsen, mens taberen må “nøjes” med det halve.

Kampen vil blive afviklet på scenen ved NPF, og indtil videre har produktionen været glimrende, især hvis man sammenligner med andre danske turneringer.

Den garvede “3k2” vil sammen med “rizc” stå for at kommentere kampen, og det hele kan følges på League of Sharks’ twitch kanal:

Se livevideo fra Leagueofsharks på www.twitch.tv

Skriv et svar