Foto: Morten Beutelmann

Dokumentar om spillerne fra Fragsters er på vej

Den danske eSportsorganisation Fragsters har oprustet betydeligt det seneste halve år. Men der er mere på vej.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Da vi første gang stødte på Fragsters, var det under Copenhagen Games i 2016, hvor Fragsters fløj igennem kvalifikationen og ikke tabte ét eneste map. Kort efter turneringen sagde organisationen dog farvel til sig CS:GO-hold på grund af manglende stabilitet.

Meget er sket siden da.

I dag har Fragsters igen et CS:GO-hold samt et Overwatch-hold. De har fået en række store sponsorer indover organisationen, der har gjort det muligt at forsøge sig med et par andre satsninger.

Artiklen fortsætter under reklamen…

En af disse satsninger er Twitch-kanalen FragstersTV, hvor kampe og interviews bliver sendt og kommenteret. Umiddelbart en ret professionel produktion, og det er ikke tilfældigt.

“Vi har testet en del og set, hvor vigtigt det er, at produktionskvaliteten er høj. Tirsdag aften ramte vi et rigtig fint niveau, som er et godt basis udgangspunkt for at arbejde videre. Vi vurderer modtagelsen på baggrund at seertallene og alle brugeres seertid og samler læring op undervejs. Ser man på tallene, jamen så ser folk betydeligt mere FragstersTV end for bare 1-2 måneder siden, og de bliver hængende længere, så vi fortsætter ud af den sti vi har lagt,” siger medejer Morten Beutelmann. 

Han fortæller også, at organisationen i samarbejde med Steelseries skal til at arbejde på en dokumentar om organisationens spillere.

Senere i kvartalet starter vi på en dokumentar omkring spillerne i deres rejse fra amatører til professionelle, som Fragsters jo i bund og grund handler om. Vi skal vise, hvad der kræves af hårdt arbejde og dedikation for at nå toppen,” siger han.

Der er i øjeblikket 23 personer tilknyttet Fragsters, men allerede i den kommende måned, forventer Morten at dette tal stiger til 30 personer.

Der skete meget i 2016, men der kommer til at ske sindssygt meget i 2017. Pr 01/02 forventer vi at være ca 30 personer tilknyttet projektet, så vi kan øge tempoet på alle fronter,” siger han.

Du kan finde FragstersTV, ved at følge dette link.

Skriv et svar