Dr. Disrespect permanent banned fra Twitch

Beahm alias Dr. Disrespect har nu tweetet for første gang siden nyhederne om hans ban fra Twitch begyndte at florere.

I sin første tweet siden hændelsen skriver Dr. Disrespect, at “Twitch har ikke underrettet mig om den specifikke grund bag deres beslutning … Tak til alle for støtten i denne svære tid.”

Beahms tweets forklarer ikke, hvorfor han blev banned, ligesom han tilsyneladende hævder, at Twitch heller ikke har gjort noget for at underrette ham selv med grunden til, hvorfor han er blevet banned.

Guy Beahm, som er Dr. Disrespect rigtige navn, havde over fire millioner følgere på streamingtjenesten Twitch, men lige nu er kanalen slet ikke tilgængelig.

Nyheder om Dr. Disrespects ban blev først annonceret via @StreamerBans, der er en automatiseret Twitter-konto, der annoncerer, når streamere er blevet banned fra Twitch.

Twitch har endnu ikke annonceret årsagen til Dr. Disrespects ban og det er stadig uvist, hvor længe Dr. Disrespect skal finde sig i disrespekt fra Twitch. Beahm har tidligere oplevet at blive banned. Det blev han f.eks. i juli 2019. Rygterne går på, at Beahm måske risikerer en livsvarig ban.

Beahm startede med at streame spil som H1Z1, før hans popularitet eksploderede takket være PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dr. Disrespect streamer i øjeblikket en række spil, herunder Call of Duty: Warzone og Fortnite.

Dr. Disrespect underskrev tidligere i år en eksklusiv flerårig aftale med Twitch, der efter sigende skulle være millioner af dollars værd. Kun få måneder efter, at aftalen blev annonceret, har Twitch nu banned den populære streamer.