Foto: Dreamhack, Adela Sznajder.

DragoNfly: “Alting har en ende…”

Ved udgangen af år 2018 skal drengene fra Fragsters ud for at finde en ny organisation, eftersom Fragsters-organisationen ikke forlænger kontrakterne med spillerne. Nu har Jacob “dragoNfly” Lund skrevet sit officielle afskedsbrev.

Skrevet af Alexander Wilson

Det kom som et chok for de fleste, da det i forgårs blev offentliggjort, at Fragsters organisationen siger farvel og tak til spillerne, når vi går ind i det nye år om små to måneder. Det betyder, at spillerne skal ud for at finde et nyt hjem at repræsentere efter hele to år i Fragsters-trøjen.

Holdets spiller, dragoNfly, har været ved tasterne og skrevet et langt afskedsbrev til Fragsters, hvor han fortæller om, hvilken fantastisk rejse og oplevelse det har været for ham at arbejde med Fragsters over de sidste to år.

Det har været to uforglemmelige og næsten surrealistiske år i Fragsters. Det hele er gået så stærkt, og man har sjældent overskud og tid til lige at se sig omkring, når man er midt i det hele. Men fra en sen sommeraften for godt og vel to år siden, hvor jeg knap vidste, at man kunne slukke en molotov med en smoke, til nu. Det er klart, at der er sket en del, og jeg er så taknemmelig for at den del, er sket sammen med Fragsters“, skriver dragoNfly i sin Twitlonger.

Det er tydeligt, at det bliver svært for spillerne at vinke farvel til organisationen efter to år, hvor de sammen har været igennem en enorm udvikling.

Jeg har aldrig spillet for penge, på samme måde som i aldrig har været i branchen for penge. Det har været krystalklart for mig og os, at det ikke var penge, der var jeres drivfaktor, men alligevel har i knoklet meget og hentet flotte sponsorater og fået mange penge ind til os. Det har givet tryghed og motivation. Tryghed, motivation, fællesskab, værdier, forventninger, professionalisme. I mine øjne blandt de vigtigste ting at have med sig, uanset hvad man laver i livet. Tak for at i har bidraget med at kunne levere det. Derfor gør det hele lidt ekstra ondt på mig. Det er sgu sørgeligt.“, uddyber dragoNfly.

Han fortæller ydermere, at han sidder tilbage med en bitter smag i munden, eftersom deres helt store Fragsters-drøm ikke blev opfyldt. Dog er han stolt af, at de har nået at opnå mange er deres drømme.

Mange af vores drømme er blevet opfyldt, og det kan vi alle være super stolte af. Den vision og den historie vi ville virkeliggøre, er i meget høj grad blevet virkeliggjort. Det er en smuk tanke. Den ultimative fragsters-drøm og fragsters-vision bliver dog ikke en realitet i denne omgang, og det er hamrende ærgerligt. For et eller andet sted siger de små stemmer, at det godt havde kunnet lade sig gøre. Derfor er det en lidt bitter smag i munden, man sidder med nu. Men i sidste ende var der mange faktorer, der gjorde, at det nok ikke kunne være anderledes. Det virkede lidt uundgåeligt til sidst. Så her skilles vores veje. Det hele skal dog ikke være så forfærdeligt, for mest af alt har det været en solstrålehistorie, alle deltagende parter kan være stolte af.“, fortæller dragoNfly.

Holdet er allerede nu åbne for tilbud fra andre organisationer, og mon ikke der også kommer en del tilbud efter deres overraskende præstationer på det seneste. De repræsenterer dog stadig Fragsters, indtil vi går ind i år 2019, hvor organisationens projekt går på pause, imens spillerne kæmper videre. Hele dragoNflys twitlonger kan læses her.