kNgV- kommer højest sandsynligt ikke til at spille en officiel kamp med 100 thieves. Foto: Pierre Yves Larroche via Dreamhack.

Drama på twitter: kNgV- fra Immortals truer FNS på livet

Rygter på twitter har spredt sig om, at Immortals kom for sent til finalen ved Dreamhack Montreal mod North, grundet tømmermænd og fest dagen før. Disse rygter, har været med til at skabe et massivt drama mellem de professionelle spillere på twitter.

Skrevet af Jakob S. Larsen.

Ifølge adskillige kilder i det professionelle counter-strike community, så skulle Immortals angiveligt have festet inden deres kamp mod North. Dette medførte at flere af Immortals-spillerne, dukkede op for sent til finalen og derved på forhånd tabte første map ifølge turneringsreglementet.

FNS der spiller for CLG, som bl.a. tabte til Immortals under turneringen, fyrede også en joke af på twitter, som fik kNg til at gå langt over stregen ifølge mange.

https://twitter.com/FNScsgo/status/906969834793172993

I respons til overstående tweet skrev kNgV- til FNS på twitter: “Prove it – or I’ll kill you”. Altså, bevis det eller jeg dræber dig.
Der gik dog ikke lang tid før at kNg fik slettet tweetet, men allerede nu er der tale om at et sådant tweet bør medføre en form for straf.

Skriv et svar