JW fik hjælp af en modstander i gårsdagens kamp mod LDLC. Foto: Twitch

Er det her den dummeste måde at tabe en 1v2 på?

JW fra GODSENT var alene tilbage i en 1v2 situation på overpass, og det så umiddelbart ud til, at terroristerne spillede den perfekt.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Det fransktalende LDLC havde muligheden for overraskende at sikre sig match-point mod GODSENT i går, da “JW” var den eneste tilbage mod to terrorister i en afterplant-situation.

Kampen skulle afgøre, hvem der endte øverst i gruppe A ved PGL EU Minor turneringen, der fungerer som en kvalifikation til den endelige Major-kvalifikation.

Men den franske spiller “mistou” formåede at øgelægge det hele for sit hold, og gav dermed svenskerne muligheden for at komme tilbage i kampen.

Efterfølgende endte kampen i overtime, som dog blev reddet af LDLC i sidste ende, da kampen endte i LDLCs favør med cifrene 21-19.

EU Minoren er i dag inde i den afgørende fase. Og svenske GODSENT har formået at gå hele vejen til upperbracket-finalen på trods af denne tabte kamp i gruppen.

Upperbracket-finalen spilles klokken 17.00, og afgører hvilket hold, der er de første ved turneringen til at gå videre til Major-kvalifikationen. Svenskerne skal møde vinderen af den anden upperbracket-semifinale.

Lige nu spilles denne upperbracket-semifinale. Dette er mellem Space Soldiers og HellRaisers, hvor sidstenævnte er foran med 1 i maps ud af de i alt 3.

Det sidste hold til Major-kvalifikationen findes i morgen.

Søndagens program for turneringen ser således ud:

09:30 Lower bracket final BO3
13:30 Consolidation final BO3
17:30 Grand final BO3

Det hele kan følges på PGLs twitch:

Se livevideo fra PGL på www.twitch.tv

Skriv et svar