For en gangs skyld var det ikke kun s1mple, der spillede godt for NaVi. Vejen mod førstepladsen var brolagt med teamwork og imponerende aktioner fra hele holdet. Foto: DreamHack

Edward efter sejr ved CS:GO Asia Championships 2018: “China numba 1”

Na’Vi har netop nuppet første pladsen og de $150.000 (963.000 kroner) for næsen af Virtus Pro, der må se sig tilfredse med en anden plads i Kina.

Skrevet af Jakob Sand Larsen.

Hvis du gik glip af den ensartede kamp, hvor modstanderen aldrig fik flere end 6 runder per bane så frygt ej, vi har nemlig samlet de bedste øjeblikke til dig her.

Aleksandr “s1mple” Kostyliev i iskoldt play – skyder fjende, og tager en slapper midt i runden:

Der er nok nærmere tale om lag i klippet, da crosshairet ses bevæge sig meget statisk. Det ændrer dog ikke på, at der var god plads til en slapper, da Na’Vi stod med en 15:4 føring.

Efter at have vundet bedst af 3-serien med scoren 2-1 følte Ioann “Edward” Sukhariev , at de kinesiske fans havde brug for lidt ros i form af en ‘meme’:

Hvis du vil vide mere om den kendte meme ‘Edward’ henviser til, så kan du klikke her.

Jaroslaw ‘PashaBiceps‘ Jarzabkowski og Filip ‘NEO‘ Kubski afslører, at de fra nu af vil stoppe med at kaste kampe for penge, og vil være bedre fremadrettet:

Selv Nordjyllands Politi var ude på Twitter for at minde os om at holde fokus på vejen og ikke på Virtus Pro, der langt om længe var kommet i en finale.


 

 

 

Skriv et svar