Efter kæmpe major-fiasko: North avancerer til finale

North skuffede for nyligt sig selv og sine fans, da de ikke formåede at kvalificere sig til majoren i Katowice. Men nu har man så kort efter fiaskoen fået lidt at glæde sig over, da man onsdag middag avancerede til finalen i GG.BET ICE Challenge.

I upperbracket finalen slog man det danske mandskab Heroic med 2-1 i maps. På det afgørende map Train var det specielt en stærk præstation fra gade, med en score på 28-12, der var med til at hive det sidste og afgørende map hjem.

Udover de to danske mandskaber så er også Natus Vincere og AVANGAR med i turneringen. Specielt førstnævnte skuffede på det groveste, da de tabte til Heroic i sin første kamp. Natus Vincere er på den nyligt opdaterede verdensrangliste rangeret som nummer 3. Heroic som nummer 37.

Finalen spilles torsdag klokken 14. Inden det skal Heroic i kamp mod vinderen af Natus Vincere og AVANGAR.

North skiftede inden turneringen også sin træner ud, da ave forlod holdet grundet de mange arbejdsdage i udlandet. mithR har overtaget pladsen som træner og man kan derfor godt være bekendt at sige, at han har fået sig en fremragende start i sit nye job.

https://twitter.com/TheNorthIsHere/status/1093147884692885504