Foto: Astralis

ELEAGUE præsenterer grupperne: Astralis skal møde SK

I dag blev grupperne for den næste ELEAGUE-turnering offentliggjort, og danske Astralis skal igen op mod brasilianske SK Gaming. North kom i gruppe med Fnatic.

Skrevet af Miki Jørgensen

Mens august bliver en måned, hvor alle esportsinteresseret kan komme til at nyde det danske vejr, da der ingen CS:GO er, så er den næste turnering ELEAGUE ved at gøre klar. I dag blev der trukket lod om grupperne i den 16-holds store turnering.

Igen skal Astralis møde SK Gaming i gruppespillet som de gjorde ved majoren i Krakow. Dengang tabte danskerne, men de fik senere revanche ved at slå sydamerikanerne 2-0 i kvartfinalen. Det tredje hold i gruppen er Optic Gaming, mens det sidste er et endnu ukendt kvalifikationshold.

For det andet danske hold i turneringen, North, gælder det om at forsvare de rød-hvide farver i kampen mod svenskerne fra Fnatic. Tyske Mousesports er det tredje hold, mens det fjerde skal findes gennem kvalifikation.

I de to andre grupper er Faze, G2 Esports og Natus Vincere blevet parret sammen mens Virtus.pro, Ninjas in Pyjamas og Cloud9 skal spille mod hinanden.

Kvalifikationen til turneringen begynder den 26. august, mens hovedturneringen begynder den 8. september.

Skriv et svar