Endnu en CS:GO-opdatering: Ny økonomi og ingame event-tidsplan

Natten til onsdag kom endnu en opdatering til CS:GO ud. Denne gang er der fokus på at gøre brugeroplevelsen bedre og muligheden for at følge de professionelle hold endnu lettere. Samt en lille ændring til det nyligt udgivet økonomi-system.

Inde i spillet kan du nemlig nu se, hvornår holdene spiller i kommende events. Det er lavet i et samarbejde med HLTV.org, som der bliver linket til inde i spillet. Hvis man har lyst, kan man også se de kampe, som spilles live i sin steam-browser.

I forhold til økonomi-systemet så handler det om, at din loss bonus kunne gå ind i “det uendelige”. Efter fire tabte runder i streg, modtager man 3400 dollars som det tabende hold. Dette er maks. Men hvis man taber yderligere runder, så er der en skjult buffer. Din loss-bonus kunne nemlig godt stige til eksempelvis 6, hvis du havde tabt 6 runder i streg. Det ville derfor tage tre vundne runder, før din loss-bonus kom tilbage under de 3400 dollars

Nu falder den altså til 2900, så snart du bryder modstanderens win-streak.

Det gør muligheden for comebacks lidt mindre, som dog også var steget en del i forhold til det originale nye økonomi-system.

Der er samtidig et par mindre opdateringer til Danger Zone.

Du kan se alle opdateringerne her:

https://blog.counter-strike.net/index.php/2019/05/24172/

Skriv et svar