Der er fart på udviklingen i det internationale Sim Racing community! Foto: Unsplash

Endnu et Formel 1-hold går ind i e-sport

Bliver sim racing det næste store inden for e-sport? Hvis man skal tro på Formel 1-holdenes investeringer, er svaret ja!

Et hjørne af E-sporten, der ikke får så meget opmærksomhed hed på Esportsmagasinet, er sim racing. Altså racing simulatorer. Ikke des jo mindre er det en gren af e-sporten, som har fået store økonomiske indsprøjtninger over de sidste par år.

Dette skyldes ikke mindst, at flere Formel 1-hold har valgt at gå ind i den konkurrerende sport. Team McLaren er gået ind i sim racing, den dobbelte Formel 1-verdensmester Fernando Alonso arbejder tæt sammen med G2 Esports om deres sim racing-hold, Renault har startet et hold, og nu har endnu et Formel 1-hold satset på sim racing.

Williams eSports

Det traditionsrige Formel 1-hold Williams F1 har netop offentliggjort i en pressemeddelelse, at de er gået ind i e-sport og har dannet holdet Williams eSport.

Holdet skal konkurrere i en række af de mest populære sim racing-spil og kommer i første omgang til at bestå af spillerne: Javier Perez, Jani Vitsaniemi og Bernardo Perez.

Holdet manager bliver Javier Guerra, der er kendt for at have stiftet sim racing-holdet JIM Racing tilbage i 2011. I forbindelse med skiftet skiftet JIM Racing navn til Williams JIM Racing Junior og skal fungere som akademi for det nystiftede hold.

Skriv et svar