Foto: Wikimedia Commons

Endnu en europæisk storklub går ind i eSport

Denne gang er det en af de spanske klubber, der udvider med et helt arsenal af eSportshold.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Det er mindre end en måned siden, at Schalke 04 købte EU LCS holdet Team Elements og dermed blev repræsenteret i den bedste række indenfor League of Legends, EU LCS.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

Nu følger den spanske klub Valencia CF trop, dog ikke med et League of Legends hold i første omgang. Klubben vil ifølge esportsobserver.com, satse på FIFA, Hearthstone og Rocket League, men et League of Legends hold skulle dog følge trop senere på året.

Klubben har udsendt en invitation til en offentliggørelse af holdene i morgen, og det hele foregår på den legendariske Valencia CF stadium.

Valencia

Selvom Valencia CF er seksdobbelte spanske mestre, så skal man helt tilbage til 2004, før holdet sidst endte på toppen af podiet i La Liga.

Med tiltaget er Valencia CF den fjerde europæiske fodboldstorklub, der går ind i eSport.

I maj 2015 skrev VFL Wolfsburg historie, da de skrev kontrakt med flere FIFA spillere. I Maj 2016 var det West Ham United, der skrev med FIFA spilleren Sean “Dragonn” Allen, og kort efter købte Schalke 04 som sagt Elements.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.