Epic Games sagsøger nu en 14-årig dreng for brug af snyd i Fortnite. Foto: Epic Games

Epic Games sagsøger 14-årig dreng for at snyde i Fortnite

Epic Games, skaberne af det populære Battle Royale-spil, Fortnite, har netop sagsøgt en 14-årig dreng for at snyde sig til sejre i spillet efter at have accepteret licensvilkårene, da han oprettede sig som bruger.

Skrevet af Alexander Wilson

Ifølge den australske nyhedsavis, Herald Sun, er en 14-årig dreng ved navn Caleb Rogers netop blevet sagsøgt for at anvende snydekoder i Fortnite. Efterfølgende er drengens mor trådt ind for at bekæmpe dommen.

Dommeren Malcolm Howard var dog enig i, at Epic Games havde ret til at retsforfølge drengen, eftersom han havde accepteret licensvilkårene for spillet, da han gjorde brug af snyd. Her modargumenterede drengens mor, Lauren Rogers, med at hendes søn er mindreårig og derfor ikke er i stand til at underskrive en kontrakt. Det er til trods for, at der er gjort opmærksom på, at mindreårige skal have en myndig til stede, når licensvilkårene accepteres.

Morens modargument blev for nyligt afvist af dommeren, som uddyber, at sønnen Caleb Rogers ikke bare kan undgå konsekvenserne af hans snyd. Epic Games sagsøger derfor drengen for krænkelse af ophavsretten og kontraktbud, og de ønsker derfor, at dommeren giver drengen et påbud, der skal stoppe ham i snyd og deling af videoer af hans snyd på YouTube.

Skriv et svar