Foto: Skærmbillede fra CS:GO

Er CS:GO ved at dø? Rammer rekordlave månedlige spillertal

Sidste gang CS:GO havde under 300.000 månedlige spillere per dag var tilbage i April 2015 med 291.748 spillere. Vi dykker ned i sagen og ser på forskellige årsager.

Skrevet af Jakob Sand Larsen.

Det er samtidig et fald på 17.07% fra forrige måned og første gang i 3 år, at CS:GO oplever så stor en nedgang i spillere.

Men hvad kan være skyld i det, er det Fortnite, pubg eller LoL, der trækker spillerne væk, eller er der blot tale om en tilfældighed?

Sammenligner man CS:GO med Fornite, så får CS:GO altså baghjul da Fortnite med flere end 3 millioner månedlige spillere sætter sig selv langt væk på skalaen fra CS:GO.

Det er ingen hemmelighed at CS:GO halter bagud, tidligere CS:GO pro- og nu streamer-kendis Mohamad “mOE” Assad, mener ikke at valve gør nok:


Man skal selvfølgelig også tage årets sæsoner i betragtning. Sommeren og solen er på vej, og det er nok bare derfor, at talene falder lidt.

Nogle mener dog også, at de nye restriktioner på skins kunne være årsag til et fald af spillere i CS:GO.

 

 

 

En kommentar

  1. Flava sava

    Det virke lidt som om de er ved at lave samme fejl som Blizzard gør med Diablo 3 (dog ikke i samme omfang) de lave ikke tilstrækkeligt nyt til det fordi det er spild af penge… blizzard laver bare nye “season” med det er jo det samme og samme om igen der sker indet nyt

Skriv et svar