Aizy, MSL og mertz tabte den vigtige runde for North. Foto: Skærmbillede fra Twitch / DreamHackCS

Er dette Norths uheldigste runde nogensinde?

Danskerne fra North spiller i øjeblikket til DreamHack Open Summer 2018, hvor de i gruppespillet står på stillingen 1-1 efter gårsdagens nederlag til Jesper “TENZKI” Plougmann og resten af Imperial.

Skrevet af Alexander Wilson

I går havde DreamHack Open Summer 2018 sin start, da gruppespillet skulle afvikles. Her skulle danske North i kamp i gruppe A med Imperial, AGO og Red Reserve, imens landsmændende fra OpTic i gruppe B skulle krydse klinger med Gambit, compLexity og Renegades.

North ligger lige nu på stillingen 1-1, eftersom de tabte åbningskampen imod TENZKI og co., som ellers var en tæt kamp lige indtil Imperial fik føringen ved 13-12 og vandt mappet 16-12.

Det var den 26. runde, som var afgørende for kampens udfald, og her lignede det, at det var North, der ville hive runden hjem, da de var i en 4v2 situation, men sådan skulle det ikke gå. Både Mathias “MSL” Lauridsen, Daniel “mertz” Mertz og Philip “aizy” Aistrup fejlede på det groveste, og det var til Imperials held, da de endte med at vinde runden og dermed lukke kampen.

I skrivende stund spiller North imod AGO om at kvalificere sig til semifinalerne og har netop vundet første map 22-20.

 

Skriv et svar