Er du kommet til at bruge mange penge på F2P?

Sponsoreret indhold

Der findes mange spil i dag, som man kan spille fuldstændig gratis. Disse spil er Free to Play altså F2P. Selvom disse spil kan spilles gratis, kan man ikke desto mindre ende med at komme af med mange penge, hvis man bliver opslugt af spillet.

Der er mange muligheder F2P 

Free to Play dækker blot over spil, som det er gratis at spille. Selvom det ville være rart at tro på, gælder det dog sjældent, at spiludviklerne udvikler spil uden en bagtanke om at tjene penge. Det er deres arbejde, og naturligvis er de interesserede i at blive betalt for spillet, selvom det tilsyneladende ser gratis ud.

En af de muligheder, der er for F2P er, at man for at spille skal bruge liv, som man mister efterhånden, som man spiller. På et tidspunkt løber man tør for liv, og så skal man vente et specifikt tidsrum, før man kan spille igen. Medmindre man betaler sig fra dette selvfølgelig.

Køb dig bedre

En anden mulighed er, at man har adgang til hele spillet. Måske kan man vinde fiktive penge, hvis man vinder kampe, og disse penge kan man så købe udstyr for. Her sker det ofte, at hvis du lige indbetaler nogle ægte penge, kan du få dette udstyr, uden at have lagt den tid det kræver at indtjene de fiktive penge.

Der findes naturligvis også Pay to Win-principper, hvor man kan betale sig fra at vinde kampe over sin modstander. Her kan det være, at det bliver så godt som umuligt at vinde uden at lægge nogle penge, hvis ens modstander betaler sig til bedre færdigheder. 

Man kan hurtigt komme af med mange penge

Hvis du først har valgt at betale én gang for at komme videre i et spil eller for at få bedre færdigheder eller udstyr, er det ikke urealistisk, at du også vil betale næste gang, du støder på en udfordring.

Hurtigt kan det blive en glidebane, hvor du blot betaler dig fra at komme videre i spillet, i stedet for rent faktisk at bruge den tid, det tager at blive bedre til spillet. Sker dette kan man sagtens ende med at betale, hvad spillet ville have kostet, hvis det var et betalingsspil eller mere end dette.

Brug dine penge smartere

Hvis du er vild med strategispil, men godt kunne tænke dig at bruge dine penge smartere, kan investering være lige noget for dig. Læs mere om investering. Når du investerer dine penge, går det nemlig ud på at handle på det rigtige tidspunkt præcis ligesom i strategispil.

Dette faktum kommer naturligvis tydeligst frem, hvis du vælger at foretage investeringer fra dag til dag og agere daytrader, men der er mange investeringstyper, som kan være spændende at give sig i kast med.

Investerer du dine penge, skal du helst tjene på det i sidste ende. Derfor er det vigtigt, at du holder skarpt regnskab med dine investeringer. Du bør aldrig investere flere penge, end du har råd til at tabe. Der er nemlig en risiko for, at du mister dine penge.

Skriv et svar