ESIMED ESPORT melder klar til kamp

Esimed Esports melder klar til kamp i den kommende Dust 2 – Elgiganten Liga samt ESEA Advanced, med en udvidet ledelses-konstellation, et nyt stærkt hold samt en ambition om at gøre et indtryk i denne sæson.

På rette kurs

Esimed Esports har allerede bakket ambitionerne op med handlinger der matcher deres vækstplan og har derfor udvidet organisationens ledelsestab til 4 medlemmer. Blandt de nye partnere forefindes bla. erhvervsdrivende, marketingspecialister og finansmænd, der sammen sikrer et solidt fundament for en stærk udvikling.

”Vi har en ambitiøs plan og klare KPI’er, såvel til os selv som til vores spillere” siger Søren Josefsen fra Esimed Esports.

Spilder ikke tiden

For at det hele ikke kun skal være drømme og ambitioner har Esimed allerede hentet et stærkt hold hjem som består af:

Teis “tmL” Løwenstein

Jeppe “CeyL” Christensen

Victor “VigzZ” Pedersen

Mads “Vester” Vestergaard

Daniel “NoProblemGuy” Lauridsen

Søren Josefsen fortsætter ”Vi er meget stolte over at have fået aftalen i hus med spillere af denne kaliber, da det har været en klar målsætning at samle et hold som kan matche og udfordre niveauet i ligaen”

Spiller-konstellationen består dermed af et par ”gamle”, kendinge samt et par lovende ”up-and-coming” navne. Hele pakken som dermed inkluderer en ny og forbedret organisation med fokus på udvikling og ”seriøs, anstændig og professionel” Esports-drift, samt et hold der har en tung kuffert fyldt med erfaring, potentiale og vilje, kunne ende med at blive en yderst eksplosiv cocktail der kunne eksplodere i noget ganske interessant at følge, vi anbefaler derfor at holde sigtekornet skarpt og steady på Esimed Esports i løbet den kommende sæson. – vi er i hvert fald hooked.