ESL udelukker spillerbokse for at komme ghosting til livs. Foto: Helena Kristiansson / ESL via Flickr

ESL: “Spillerbokse ødelægger stemningen”

Den seneste tids diskussion om ghosting ved LAN-events har fået ESL til at komme med deres syn og hvad de prøver for at undgå det.

Skrevet af Miki Worm Jørgensen

På trods af lydløse headsets har flere professionelle CS:GO-spillere været ude at kritisere, at man stadig kan høre fans ved turneringerne. Og publikum har haft en uheldig tendens til at videregive informationer til spillerne.

Men selvom lydisoleret spillerbokse vil være en simpel løsning så mener ESL, at det vil være med til at ødelægge stemningen ved turneringerne.

“Lydisoleret bokse er en mulig løsning, men omvendt sætter det også en dæmper på energien ved LAN-turneringerne og gør distancen mellem spillere og publikum større,” siger ESL.

For at undgå dette arbejder firmaet stadig på at forbedre den nuværende teknologi i deres headsets. Blandt andet ved at fjerne så meget baggrundsstøj som muligt, uden at det går udover kvaliteten af lyden.

Diskussionen begyndte i sidste uge, da mange seere kunne høre, at fansene gav G2 flere informationer, som de brugte til at vinde finalen mod danske North. Reglerne er, at hvis spillerne hører dette, skal de give dem videre til dommeren under kampen, men spillerne reporterede det først efter.

Skriv et svar