Foto: Shutterstock.com

Esports betting: Her er dine muligheder

Esporten er for alvor vokset i de senere år, og hvis du er en af de mange, der har interesse for esport, så har du muligvis også prøvet kræfter med esports betting, hvor der er en række muligheder for at oddse på esport.

Hvis du aldrig har prøvet esports betting eller betting generelt, så er det nemt at komme i gang, såfremt du har lyst.

Du skal blot sikre dig, at du opretter dig hos en bookmaker med licens til at udbyde spil i Danmark. Du kan se en komplet liste på Spillemyndighedens hjemmeside. Hvis du allerede har en eller flere bookmakerkonti, har du ganske givet allerede fint styr på, hvilke bookmakere der har licens i Danmark.

Følg esportseksperter – mulighed for profit

Når du er oprettet og er klar til at oddse på esport, eller hvis du i forvejen har en bookmakerkonto og vil i gang med esports betting, så kan du med fordel vælge at følge eksperter inden for esporten, da du hermed øger dine chancer for gevinst.

Hvorfor så det? Jo, fordi eksperterne givetvis ved mere, end du selv gør, og samtidig har de bettingerfaring, hvilket vil sige, at de blandt andet er gode til at finde spil, der indeholder en god værdi.

Ligesom der er mange forskellige sportsgrene, er der også mange forskellige esportsgrene. Herhjemme er der givetvis flest eksperter inden for Counter-Strike, da det er det mest populære spil i Danmark. Men derfor er der stadig eksperter inden for nogle af de andre store spil såsom League of Legends, Dota 2 og FIFA.

Mange muligheder for esports betting

Som nævnt er der mange bookmakere, der udbyder spil på esport, og du kan derfor med fordel vælge at have flere end én bookmakerkonto. Ved at have flere bookmakerkonti kan du altid være sikker på, at du får dit spil til det højest mulige odds.

Det har du formentlig stor interesse i, når du sætter dine væddemål, at du får dit spil til det højeste odds, da du derved får den størst mulige gevinst. Odds kan nemlig variere en del fra bookmaker til bookmaker. Hvis en bookmaker fx har sat et odds højere, end du havde forestillet dig, kan du med fordel tage en chance og se, om din mavefornemmelse har ret.

Du kan oddse på esport hos blandt andre Bet365, Danske Spil, Unibet og så videre. Her kan du spille på esportsgrene såsom Counter-Strike, FIFA, Dota 2, League of Legends og andet.