Da huset brændte ned, stor eSportsfans klar med en hjælpende hånd. Foto: ESL

“Esportsentusiaster samledes om vores sag, og inden for få dage blev der indsamlet 9.000 dollars”

Da Cameron “Camd0zer” Reeds hus i sidste uge brændte ned, viste eSportsfællesskabet, hvad det var i stand til.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Cameron “Camd0zer” Reeds, der er broadcast director ved ESL America, måtte i sidste uge sande, hvad konsekvenserne af ikke at være ordentligt forsikret kan være. En brand i familiens hus, der ødelage 95 pct. at familiens ejendele, satte pludselig familien i en ret uoverskuelig situation.

Uden den rigtige forsikring stod familien overfor store udgifter til at købe de mest nødvendige ting. Det skriver han i et opslag på Reddit.

“Kort tid efter branden, oprettede vores familie en gofundme, og mange af jer vidunderlige eSportsentusiaster samledes om vores sag, og inden for få dage blev der indsamlet 9.000 dollars (omkring 63.000 kroner), så vi kunne komme tilbage på fode,” skriver han i opslaget.

I indlægget, som han kalder “A Letter of Gratitude”, skriver han, hvordan han og husturen er overvældede over den enorme støtte, de har modtaget. Endda fra folk, som de ikke en gang kender.

“Vi er jer evigt taknemmelige, og jeg lover jer at fordoble mit engagement i at bringe jer de bedste øjeblikke og historier i eSport,” skiver han.

Du kan læse hele indlægget her.

 

 

 

Skriv et svar