Ikke siden Quake2 har jeg interesseret mig så meget for gaming, som jeg gør nu.

Min personlige status efter to måneder med Esportsmagasinet

Efter mange års pause er min gaming-gnist blevet tændt igen. Gnisten er faktisk ved at udvikle sig til en steppebrand, der er ude af kontrol.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Det er nu præcis to måneder siden, at Daniel, Kristian og undertegnede lukkede sluserne op for Esportsmagasinet.dk – og hvilke to måneder det har været.

Kasper Frank er 32 år gammel, jyde og journalist. Har tidligere erhvervet sig som soldat, taxachauffør, flagstangsstøber, vagt og alverdens andet. Far til to og kigger på hus i Hinnerup.

Kasper Frank er 32 år, jyde og journalist. Har tidligere erhvervet sig som soldat, taxachauffør, flagstangsstøber, vagt og alverdens andet. Han er far til to børn og kigger på hus i Hinnerup og omegn.

En tur til Copenhagen Games, mere end en håndfuld podcasts, tre succesfulde giveaways, og 168 artikler er det blevet til på siden. Men vigtigst af det hele er modtagelsen fra jer læsere og tilbagemeldingerne, som vi har fået i forbindelse med vores historier. Det giver en motivation, der ikke kan købes for penge, og måske er det derfor, at vi alle tre smider langt mere tid i projektet, end nogen af os havde planlagt på forhånd.

Personligt havde jeg regnet med, at jeg ville bruge omkring en time dagligt på at bikse lidt indhold sammen, skrive et opslag på Facebook også ellers drible tilbage i sofaen. Sådan er det ikke gået. Uden at overdrive, vil jeg skyde på, at jeg bruger det tredobbelte tid på at opvarte og nurse vores fælles baby, esm.dk.

Jeg havde heller ikke regnet med, at jeg igen ville blive grebet så voldsomt af gaming, som jeg er blevet siden vi startede siden. Som teenager var jeg en geek. Indrømmet.

Get2Nets servere med Quake 2´s Lithium mod var mit andet hjem, og jeg kendte q2dm1 – q2dm8 bedre end jeg kendte turen til skolen – selvom jeg boede 10 meter fra min gamle folkeskole.

I dag har gaming dog fanget mig på en anden måde. Jeg sidder ikke længere foran PCen eller konsollen og spiller FPS´ere til den lyse morgen. Reflekserne, hardwaren og ikke mindst tiden til at fordybe mig i spillene, er ikke den samme, som den var for 15 år siden. Det er miljøet og alt det omkring gaming og eSport, der har fanget mig i anden omgang.

Det er jo vanvittigt! Man kan følge med i ALT hjemme fra stuen. Alle de store turneringer og kampe transmitteres ganske gratis, og pengene i sporten bliver ved med at imponere mig – nærmest dagligt.

De professionelle spillere er superstjerne, og med et par undtagelser er det ca. ligeså svært at få en kommentar fra en af topspillerne i CS:GO, som det er at komme i kontakt med Michael Laudrup – på en god dag.

Men vi er kun i den spæde opstart, så jeg kan uden at blinke forsikre jer for, at Esportsmagasinet.dk bliver endnu større og endnu bedre indenfor de kommende måneder.

Tak fordi i læser med, lytter til vores podcast, deltager i vores konkurrencer, liker, kommenterer og deler vores arbejde. Det er det, der motiverer os.

(Note til selv: Hold mikrofonen ud i strækt arm og slip den. Ræk armene i vejret og modtag applaus. Bund whiskey. Lav ormen ud.)

Skriv et svar