Gør plads: Her kommer indsamlingsbøssen

Det er efterhånden tre måneder siden, at vi har haft den virtuelle indsamlingsbøsse i rotation.

Skrevet af Redaktionen

Vi elsker at følge med i eSport og formidle nyheder, interviews og skæve historier videre til vores læsere.

Vi er pt. seks skribenter, der hver især bruger mange timer om ugen, på at give jer Danmarks bedste eSportsdækning – (i al beskedenhed).

Vi er tre stiftere, der arbejder gratis for at fremme vores virksomhed, men udover os er der også fire skribenter, der også skal have løn, da vi helst ikke benytter os af frivillige kræfter. MEN –  kassen er ved at være tom, så vi må igen have indsamlingsbøssen sendt i rotation blandt vores læsere.

Vi har, som nogen af jer ved, en aftale hos 10er.dk, hvor man kan støtte Esportsmagasinet med så lidt som 1 kr. pr. artikel vi udgiver. Man vil dog maksimalt komme til at betale for 50 artikler i måneden. Derefter stopper 10’er med at tælle. (Vi bukker os for “Flammen”, der PT. støtter os med 10 kr. pr. artikel, vi udgiver.)

Så følg dette link, hvis du har interesse i at støtte op økonomisk om vores arbejde. Hvis ikke, så er det også helt i orden, og vi håber fortsat, at du vil læse vores artikler, følge os på Facebook og klikke på vores reklamer.

All the best.

Emil, Aske, Jesper, Martin, Kristian, Daniel og Kasper.


4 kommentare

  1. Selvfølgelig, dette er et fantastisk initiativ, og samtidigt en fantastisk måde at bredde eSporten ud her i vor lille land. I har min støtte!

  2. Det er en rigtig god ide og godt medie i har fået lavet her! Jeg får også lavet en donering 🙂

  3. Super god hjemmeside i har her! Jeg følger til dagligt med, og elsker jeres nemme og flotte design! 😀 Jeg smider også en donation – Det fortjener i virkelig!