Vi har haft musemåtten fra Skypad under kærlig behandling. Foto: Esportsmagasinet

Esportsmagasinet tester: Nye musemåtter af glas fra Skypad

Er man seriøst omkring sin gaming er det altid lækkert med en solid og god musemåtte. I den anledning har det danske firma SkyPAD ladet os prøve kræfter med deres helt egen professionelle musemåtte i tempereret glas i størrelse 30×35 cm. 

af Peter Skjøtt Poulsen

Ved første øjekast ser pakken ikke ud af meget. Designet på indpakningen lader noget tilbage at ønske, og det samme gør det engelske, som produktbeskrivelsen er skrevet på. Skulle man dog alligevel ende med at købe en SkyPAD, ender man faktisk ud med et rigtig solidt produkt.

Som gamer er man altid villig til at gå det ekstra skridt, det kræver, for at komme foran modstanden. Det gælder både hardware i selve pc’en, såvel som tastatur og mus, men ligeså vigtigt kan det være at have den helt rigtige musemåtte. Nogle sværger til de klassiske stofmåtter, mens andre gerne betaler i dyre domme for måtter med indbygget lys og andet blær. SkyPAD 2.0 måtten er hverken det ene eller det andet. I stedet er det et produkt, baseret på en gammel kending, nemlig en måtte af tempereret glas. Der er dog ingen grund til bekymring, da glasset er meget solidt og derfor ikke lige går i stykker uden videre. 

Fordelen ved en glasmåtte som denne er blandt andet at, det indstøbte hulmønster i glasset giver en enorm præcis tracking af musens bevægelser, og bibeholder en kølig overflade, som er rar at arbejde på, modsat stofmåtter der kan blive både varme og nassede ved mere hyppig brug. Måtten er også virkelig nem at rengøre. Eftersom at den er af glas kan den nemt tørres over med en klud, eller sågar vaskes med alt det andet opvask du glemmer fordi du har for travlt med at game. Et minus ved glasmåtten er dog at hvis der sniger sig det mindste sandkorn eller andet skidt ind mellem musen og måttens overflade, skaber det en utrolig irriterende lyd, Noget man ikke lige har tid til at løse når man kun er 1 kill fra chicken dinner i PUBG, eller er ved at owne noobs på toplane i LoL.

SkyPAD 2.0 glasmåtten fås i både sort,hvid, grøn, rød og blå. Vi har testet både den hvide og den blå. Farverne er udelukkende en smagssag, men specielt den hvide har et skarpt og attraktivt mat finish der bare ser lækkert ud. Undersiden af måtten er udstyret med slidstærke gummifødder der gør måtten så skridsikker at den kan overleve at du ragequitter, uden at glide på gulvet.

Til en værdi af 449kr skal produktet sidde lige i skabet både udenpå og indeni. Det indeni pakken fejler intet, og er faktisk sågar en rigtig solid investering til dit spiludstyr. Desværre er indpakningen langt under standard, og det går nok desværre ud over produktet som helhed. Men absolut en værdig contender på markedet af spiludstyr. Vi er spændte på at se hvor SkyPAD havner, og vil spændte følge med i deres fremtidige færd.

Du kan læse mere om SkyPAD 2.0 på skypad-gaming.com

Skriv et svar