Caps synes han beviste, hvem den bedste midlaner i Europa er, da Fnatic slog G2 Esports. Foto: Teis Gregersen

EU LCS afgjort: To danskere på Europas bedste hold

Publikum var på Fnatics side, da G2 Esports og Fnatic mødtes i Royal Arena. Titlen som Europas bedste hold var på spil, og Fnatic vandt sikkert 3-0. Vi mødte danske Rasmus ”Caps” Winther umiddelbart efter sejren.

Af Teis Gregersen

Hvordan var det at spille foran et kæmpestort dansk publikum i Royal Arena?

For nogle dage siden var mit fokus meget på ikke at tabe, for det ville være så ærgerligt, når der var så mange danskere og flere mine familiemedlemmer til stede. At vi så vinder 3-0, det er bare så perfekt som det kan blive.

Hvordan oplevede du opbakningen?

Publikum støttede os meget, især fordi vi havde to danskere mod en, så der var vi heldige. Rekkles fik et pentakill, så publikum var glade, og det gjorde det til en fed oplevelse.

I var på forhånd udråbt som favoritter, hvad betød det ekstra pres?

Vi ville virkelig gerne vinde, og jeg tror på et eller andet tidspunkt, så får man så meget pres på sig, at der ikke kan komme mere. Vi var ret selvsikre fordi vi havde spillet nogle gode scrims op til kampen. Vi vandt mod G2 da vi spillede for et par uger siden, og scrims i ugen op til finalen har også været gode.

Hvordan har I forbedret jer, siden du kom ind for et år siden?

Vi startede ud med at have problemer sidste år, men det ændrede sig omkring sommer, hvor vi begyndte at vinde meget. Vi var faktisk favoritter allerede sidste split, men vi fik en masse problemer i Play-offs. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle komme tilbage, når vi først kom bagud. Det har vi fået trænet, og jeg synes vi er blevet gode både mentalt, men også til at spille som et hold.

Hvad betød det for dig at slå G2’s midlaner Perkz her i Royal Arena?

Det betyder sindssygt meget. Jeg havde håbet jeg ikke skulle spille Karma, men det endte jeg med i to spil. Men i mit Zoe-spil kunne jeg vise, at jeg kunne vinde over ham.

Er du den bedste midlaner i Europa?

Det må man sige!

Med titlen som Europas bedste hold i foråret er Fnatic et stort skridt nærmere verdensmesterskaber i efteråret. Derudover betyder sejren, at Fnatic skal dyste mod flere af verdens bedste hold, når der i maj bliver spillet MSI i Paris.

Skriv et svar