Foto: RIOT.

Få overblikket: Disse danskere er klar til EU LCS i Royal Arena

Slutspillet i den bedste europæiske League of Legends række er lige på trapperne, og disse danskere har chancen for den store titel d. 7-8 april.

For første gang nogensinde kommer de Europæiske League of Legends Finals til Danmark. Med mere end 100.000.000 månedlige spillere på verdensplan, er League of Legends et af de absolut mest populære spil globalt. Det store mesterskab afholdes i weekenden den 7-8 april, hvor man kan opleve de fire bedste hold kæmpe for europæisk dominans, mesterskabs point samt en plads til 2018 Mid Season Invitational. Efter en af de mest spændende sæsoner i EU LCS historie, bør man ikke gå glip af dette event.

Vi bringer dig her overblikket over de danskere, der deltager i slutspillet i Royal Arena.

Martin “Wunder” Hansen
G2 Esports

Wunder er en standhaftig top laner — spiller meget aggressivt. 
Selv når han spiller mod tanks som Nautilus og Maokai. 
Wunder er mere end glad for at gå over grænsen for at få sikret et kill. 
Den aggressive spillestil fik ham i problemer i hans amatør split, men han justeret sig selv og blev en af de bedste top laners i EU LCS.
Mads “Broxah” Brock-Pedersen
Fnatic

Broxah er Fnatics imponerende unge jungler. 
Efter han har brugt flere måneder på Fnatic Akademiet var Broxah blevet udvalgt til at spille i LCS for det primære hold, han udnyttede det meste af den mulighed,
hjalp fnatic til en tredje plads i både Spring og Summer splits, nu i hans sophomore sæson, får Broxah endnu en chance for hans første EU LCS titel.
Rasmus “Caps” Winther
Fnatic

Caps har haft utallige udfordringer i hans unge karriere. 
Han har åbent snakket om at han vil følge i store Europæiske mid laners fodspor, og udover det sagt at han gerne ville nå SKTs Fakers niveau.
Hans rejse tager ham nu mod nogle af de bedste mid laners verdenen har at byde.
Kasper “Kobbe” Kobberup 
Splyce

Kobbe ville ikke altid være en professionel gamer. 
Han var dedikeret til fodbold før en skade sendte ham til side linjerne og han blev nød til at genoverveje hans muligheder. 
Heldigt for Splyce, samlede Kobbe League of Legends op, og på ingen tid, blev han en af de bedste ADC’s i Europa

Skriv et svar