Faker får ejerskab af T1 Entertainment & Sports

Den professionelle LoL-spiller  Lee “Faker” Sang-hyeok er blevet medejer af T1 Entertainment & Sports .

Samtidig har han underskrevet en ny tre-årig kontrakt med T1.

Når Faker engang trækker sig tilbage fra spillet, er det meningen at han skal overtage en ledelsesrolle i organisationen.

I en pressemeddelelse kommenterede Faker den nye kontrakt: ”Jeg er glad for fortsat spille for T1 og jeg er taknemmelig for alle de fans, der har støttet mig i alle disse år. Jeg er beæret over at være blevet medejer af T1 og ser frem til at arbejde med ledergruppen. Jeg elsker teamet og er stolt over at hjælpe med at forme fremtiden for T1. ”

I oktober sidste år skete det samme for Søren ‘Bjergsen’ Bjerg, der også fik ejerandele, da han forlængede sin kontrakt med holdet.

Skriv et svar