Foto: SKT T1

Faker og Caps kan krydse klinger på uvant underlag

G2 og danske Caps sejrede i weekenden i LEC Spring Split-turneringen, hvor de i finalen splittede RFRSH-ejede Origen fra hinanden.

Dermed har holdet vist glimrende form forud for Mid-Season Invitational, og det har fået mange fans til at se frem til en spændende duel mellem to af verdens bedste midlaners, Faker fra SK Telecom T1 og danske Rasmus “Caps” Winther fra G2.

Det er slet ikke sikkert, at de to verdensstjerner krydser klinger på computerskærmene ved turneringen, der starter den 1. maj.

Noget kunne dog tyde på, at de to herrer skal dyste i en anderledes konkurrence.

Journalisten Tyler “The Esports Writer” Erzberger retweetede en video med kommentaren om at Faker var den hurtigste mand i verden:

Det fik hurtigt G2-ejeren Carlos “Ocelote” Rodriguez til at svare, at han hellere måtte træne de ben, for Caps var efter ham.

Den sluttede dog ikke her, for The Esports Writer var hurtig til at kræve en 40 yard dash – altså en løbekonkurrence – mellem de to stjerner til den nært forestående MSI-turnering – og Carlos accepterede på vegne af sin danske profil.

Såfremt Carlos Rodriguez holder sit ord, er der lagt op til en garanteret duel mellem Faker og Caps – også selvom det måske ikke er den, som mange fans håber på.

Skriv et svar