Billede: MIBR

FalleN træder tilbage fra MIBR

Gabriel “⁠FalleN⁠” Toledo har anmodet om at blive fjenert fra MIBRs startopstilling, afslørede han i går. I en Twitlonger-opdatering gav den dobbelte Major-vinder udtryk for sin utilfredshed ved organisationens beslutning om at fjerne Fernando “⁠fer⁠” Alvarenga, Epitacio “⁠TACO⁠” de Melo og træner Ricardo “⁠dead⁠” Sinigag. I samme ombæring fortalte han, at han ville tage sig tid til at tænke over, hvad hans næste træk skal være.

“Jeg er ikke tilfreds med den nylige beslutning. De sidste uger har været hårde og udfordrende, og det er grunden til, at jeg ønsker at forlade den aktive startopstilling, mens jeg overvejer mit næste skridt. Det vil være nødvendigt at finde min essense og vende tilbage til den fred, jeg har brug for, for at afgøre min retning, mens jeg opfylder mine kontraktlige forpligtelser.”

Sidste medlem fra tidligere SK

FalleN var den sidste tilbageværende medlem af MIBR-holdet, der blev erhvervet fra SK i juni 2018 af Immortals Gaming Club (IGC), der har genoplivet det ikoniske Made in Brazil-brand. Han har spillet på hold med fer fra 2014 til 2020, og har også brugt størstedelen af de sidste fem år på at konkurrere sammen med TACO, der sagde, at søndagens offentliggørelse var foretaget “udelukkende af organisationen”.

“På dette tidspunkt har jeg, mere end nogensinde, brug for at være tro mod mine værdier og hjerte, for at lukke dette kapitel af en smuk historie, og ud af respekt for de fans, der aldrig har forladt os. Jeg kommunikerer min utilfredshed til MIBR angående beslutningen om at opløse holdet, jeg valgte at spille for. Vi kom som et hold, der er motiveret af en sand passion for at spille, og vi forlader det som et hold. Hver morgen vågner vi igennem med en mission om at udvikle os og blive bedre.”

⁠kNgV- er enig med FalleN

Hans holdkammerat Vito “⁠kNgV-⁠” Giuseppe, ser ud til at være enig med FalleN, da han også har udsendt et tweet om, at han “ikke var enig” i de seneste ændringer. Den tidligere Immortals- og INTZ-spiller, der for nylig overtog rollen on in-game leader, beklagede sig over de konstante ændringer på deres hold, som efter hans mening hindrede holdets udvikling.

IGC har endnu ikke reageret på den seneste udvikling. MIBR har planlagt at vende tilbage i forbindelse med årets sidste Regional Major Ranking-turnering, IEM New York. Det brasilianske hold måtte se til, mens alle deres RMR-point blev fjernet, da dead blev opdaget i at have brugt coaching bug’en ved ESL One: Road to Rio og cs_summit 6.